WAT IS PRIVATE LEASE?

Het kopen van een auto kan soms erg prijzig zijn. Niet alleen vanwege de aanschafprijs, maar ook door de kosten die er daarna nog om de hoek komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verzekeringen, onderhoudsbeurten en eventuele reparaties. Met RTO Private Lease kom je nooit meer voor verrassingen te staan. Al vanaf €189,- per maand rij je in een van onze betrouwbare occasions. Dit is een inclusief maandbedrag, dus je betaalt daarbuiten alleen nog voor de brandstofkosten. Verder zit álles inbegrepen: Pechhulp Europa, motorrijtuigenbelasting, onderhoudskosten, reparatiekosten, allriskverzekering, (winter)banden én eventueel vervangend vervoer.

ONDERWEG

RTO Private Lease zorgt voor onderhoud van de occasion, zodat jij veilig de weg op kunt. Mocht je onderweg een ongeluk krijgen, dan staat de alarmcentrale (0031 88 877 81 39) 24 uur per dag voor je klaar. Afhankelijk van de keuzes die je bij het afsluiten van de overeenkomst maakt, heb je recht op vervangend vervoer. 

VERZEKERING

Bij ons ga je goed verzekerd de weg op, omdat jouw favoriete occasion allrisk is verzekerd in alle landen op het internationale verzekeringsbewijs van de verzekering. Dit geldt voor wettelijke aansprakelijkheid bij schade aan derden én voor schade aan de auto door onder andere een aanrijding of diefstal.

SAFETY+ PLAN

Het Safety+ Plan beschermt tegen de financiële gevolgen van een ongeval. Het keert een bedrag uit aan nabestaanden bij overlijden of blijvende invaliditeit van jezelf of jouw passagiers. Ook is de vergoeding van schade aan kleding en bagage, medische kosten, smartengeld en gevolgschade inbegrepen.

OPZEGBAAR

Soms gebeuren er onverwachte dingen waardoor jouw leven er ineens anders uit ziet. Je kunt bijvoorbeeld jouw baan kwijtraken of uit elkaar gaan. Wil je na het eerste leasejaar zonder een hoge afkoopsom de overeenkomst bij RTO Autoservice beëindigen? Dat kan met de standaard Comfortdekking. 

HULP NODIG?

Neem gerust contact met ons op, dan kijkt RTO Lease hoe wij je kunnen helpen.

KVK: 81471041
BTW: NL862107234B01
Bank: NL62RABO0364040327  (BIC RABONL2U)

RTO Lease is onderdeel van RTO Autoservice

PROEFRIT MAKEN?