WAT IS BUSINESS LEASE?

Zoek je een auto voor de zaak, maar past het leasen van een nieuwe wagen nog niet in het budget? Of investeer je liever jouw vermogen in zaken waar je aan verdient? Dan is Business Lease de perfecte oplossing voor jou! Bij ons kun je betrouwbare occasions leasen voor een scherp inclusief maandbedrag vanaf €189,- per maand. Op deze manier hou je jouw maximale financiële middelen vrij om verder te kunnen ondernemen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op: wij helpen je graag!

VEILIGHEID

Bij RTO Business Lease betaal je een all-in bedrag per maand, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier betaal je nooit extra voor onderhoud, reparatie, allrisk verzekering*, motorrijtuigenbelasting en Pechhulp Europa (inclusief woonplaatsservice). De onderhoud en eventuele reparaties worden uitgevoerd door ons.

NIET WACHTEN

In onze voorraad vind je een zorgvuldig uitgekozen selectie aan jonge occasions. Anders dan bij het leasen van een nieuwe wagen, rij je bij RTO Business Lease er al binnen één* dag mee weg. Dit geeft je de mogelijkheid om meteen weer aan de bak te kunnen. Op deze manier kun jij als ondernemer meteen weer klaarstaan voor jouw klanten. 

KEUZEVRIJHEID

Wij begrijpen dat iedere onderneming anders is. Wij vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, zodat jij als ondernemer werkt met een service dat bij jouw bedrijf past.  Daarom bepaal je bij ons de looptijd van jouw leasecontract helemaal zelf – met een minimum van 1 jaar. Ook is het mogelijk om voor een langere periode te leasen. 

SCHADEVRIJ

Bij veel andere autozaken die Business Lease aanbieden, bouw je geen schadevrije jaren op. Bij ons is dat wél het geval. Heb je nog geen (aantoonbare) schadevrije jaren? Dan biedt RTO Business Lease je meteen 3 treden startbonus. Daarna bouw je, als je nog niet op de maximale korting zit, extra korting op als je schadevrij rijdt.

KIES HIER EEN AUTO UIT

HULP NODIG?

Neem gerust contact met ons op, dan kijkt RTO Lease hoe wij je kunnen helpen.

KVK: 81471041
BTW: NL862107234B01
Bank: NL62RABO0364040327  (BIC RABONL2U)

RTO Lease is onderdeel van RTO Autoservice

PROEFRIT MAKEN?