WAT IS FINANCIAL LEASE?

Financial Lease wordt gebruikt om een auto aan te schaffen. Het bedrag dat daarvoor wordt gebruikt, wordt gefinancierd door een bank. Jij krijgt de auto wel op jouw naam. Je bent dus meteen (economisch)eigenaar van de auto en blijft dit ook. De bank heeft de auto als onderpand, waardoor het meer zekerheid heeft. Hierdoor zitten er niet zoveel eisen aan vast als bij een standaard lening en kun je meteen in jouw nieuwe occasion stappen. Je betaalt maandelijks een bedrag en daarmee betaal je jouw occasion als het ware af, zodat de auto aan het einde van het contract van jou is.

KIES HIER EEN AUTO UIT

RTO Lease is onderdeel van RTO Autoservice in Stadskanaal. Wij begrijpen dat het leasen van een auto iets persoonlijks is, want het gaat immers niet alleen om jouw geld, maar ook gemak én mobiliteit. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om samen met jou te kijken op welke manier jij jouw favoriete occasion het beste kunt leasen. Wel zo fijn!

Wist je dat een auto leasen heel veel voordelen heeft? Bij het leasen van jouw favoriete occasion hoef je alleen maar te betalen voor het tanken. Verder zit álles bij de prijs inbegrepen: onderhoud, reparatie en motorrijtuigenbelasting. Dit geldt zowel voor Business Lease als Private Lease. Financial Lease heeft andere voordelen.

Wij begrijpen dat je tegen onbeantwoorde vragen kunt aanlopen. Om jou het zo gemakkelijk mogelijk te maken en je er tijd mee te besparen, hebben wij de antwoorden op de veelgestelde vragen op een rij gezet. Staat jouw vraag er toch niet tussen? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens staan hieronder. 

Bij RTO Lease staat er een ruim aanbod aan jonge occasions in de voorraad. Met Private Lease en Business Lease rij je binnen een dag hierin weg. Het aanbod voor Financial Lease is nóg groter, omdat het via RTO Autoservice gaat. Iedere occasion die daar te koop staat, kan ook in gereden worden met Financial Lease via RTO Lease.

HULP NODIG?

Neem gerust contact met ons op, dan kijkt RTO Lease hoe wij je kunnen helpen.

KVK: 81471041
BTW: NL862107234B01
Bank: NL62RABO0364040327  (BIC RABONL2U)

RTO Lease is onderdeel van RTO Autoservice

PROEFRIT MAKEN?