WAAROM LEASE?

Met Lease is het duidelijk wat je per maand betaalt en wat je voor dat geld kunt verwachten. Als de auto aan onderhoud of reparatie toe is, dan wordt dit voor je geregeld. Hier hoef je niets extra’s voor te betalen. Daarnaast hoef je ook geen verzekering af te sluiten, want bij RTO Lease zit er een all-risk verzekering in jouw leaseplan. Op deze manier kun je altijd zorgeloos de weg op. Gebeurt er toch iets onvoorziens? Dan krijg je vervangend vervoer als jouw auto bij ons in de garage komt te staan.

RTO Lease RTO Autoservice Stadskanaal Valthermond voordelig auto occasion

Met RTO Lease rij jij in jouw favoriete occasion voor een voordelige prijs. Al vanaf €189,- per maand kun je met een van onze betrouwbare occasions de weg op. Wij hebben occasions van uiteenlopende merken, zoals Volkswagen, Audi en Nissan. Voor elk wat wils! En dat voor een hele scherpe inclusieve maandprijs!

RTO Lease RTO Autoservice Stadskanaal Valthermond schadevrije jaren schadevrij geen schade auto occasion

Lease je een occasion via RTO Lease, dan nemen wij jouw schadevrije jaren mee en bouw je deze gewoon verder op. Heb je deze niet? Dan bieden wij je direct 3 treden startbonus. Daarna bouw je, als je nog niet op de maximale korting zit, extra korting op als je schadevrij blijft rijden. Wel zo fijn!

RTO Lease RTO Autoservice Stadskanaal Valthermond auto occasion kwaliteit

De occasions die RTO Lease aanbiedt, voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service. Ook tijdens het leasen van een occasion bij ons blijf je veilig op de weg, want het onderhoud van de auto is onderdeel van jouw leaseplan bij ons. Zorgen maken hoeft dus niet!

Icoon auto leasen private lease

STAP 1

Je kiest jouw favoriete occasion uit het ruime aanbod in onze showroom in Stadskanaal of onze online voorraad. Vervolgens vraag je een vrijblijvende offerte aan. Het is uiteraard mogelijk om vooraf een proefrit te doen.

Icoon pijl naar beneden auto leasen private lease

STAP 2

Je kijkt samen met RTO Lease of je jouw huidige auto wilt inruilen of dat je eigen geld wilt inbrengen om het maandbedrag te verlagen. Twijfel je? Neem dan contact met ons op, zodat wij het samen met je kunnen afwegen.

Icoon prijskaartje auto leasen private lease

STAP 3

Weet je welke occasion je wilt leasen en ben je erover uit of je eventueel jouw huidige auto wilt inruilen of een geldbedrag wilt inbrengen om het maandbedrag te verlagen? Dan ontvang je van ons een inschatting van het maandbedrag.

Icoon creditcard auto leasen private lease

STAP 4

Bevalt deze inschatting en besluit je om jouw favoriete occasion te leasen, dan onderzoeken wij jouw schadeverleden en betalingsgedrag van de afgelopen 5 jaar (en eventuele andere regelmatige bestuurders). Op deze manier toetsen wij of je door te leasen niet in de financiële problemen komt. Jouw eigen bijdrage in de toetskosten is €15,-.

Icoon handen schudden auto leasen private lease

STAP 5

Als er uit de financiële toetsing blijkt dat alles er goed uit ziet, dan stellen wij de leaseovereenkomst op. Na acceptatie wordt de auto gratis binnen 24 uur bij je geleverd. Wil je alvast de algemene en aanvullende voorwaarden doornemen zodat je beter weet waar je aan toe bent? Neem dan contact met ons op, zodat wij je hierbij kunnen helpen!

Icoon kalender auto leasen private lease

STAP 6

Maandelijks betaal je een vast bedrag. Hier valt ook eventueel onderhoud en reparatie onder. Ook de verzekering (voor iedere autobestuurder) valt hieronder. Moet er een onvoorziene reparatie uitgevoerd worden? Dan krijg je vervangend vervoer. Op deze manier hoef je alleen de brandstof en eventuele boetes zelf te betalen.

Icoon reparatie auto leasen private lease

STAP 7

RTO Lease onderhoudt zelf de auto. Wanneer je zou verhuizen kan na overleg een ander bij ons aangesloten autobedrijf deze service overnemen. Als dat niet mogelijk blijft te zijn, mag je ook met de Comfortdekking om deze reden jouw contract stoppen.

Icoon cirkel met twee pijlen auto leasen private lease

STAP 8

Aan het einde van de looptijd van jouw leasecontract rij je weer met jouw favoriete auto naar RTO Lease in Stadskanaal om de auto in te leveren.

Icoon autosleutels auto leasen private lease

STAP 9

In sommige gevallen wil RTO Lease jouw favoriete auto verkopen nadat jouw leasecontract is afgelopen. In dat geval is het mogelijk om de auto over te kopen. Wil je liever een andere auto leasen? Dan kun je opnieuw een occasion kiezen uit onze showroom of onze online voorraad.

HULP NODIG?

Neem gerust contact met ons op, dan kijkt RTO Lease hoe wij je kunnen helpen.

KVK: 81471041
BTW: NL862107234B01
Bank: NL62RABO0364040327  (BIC RABONL2U)

RTO Lease is onderdeel van RTO Autoservice

PROEFRIT MAKEN?